Over

Er wordt getraind op het aanleren van een totale balcontrole, één-tegen-één situaties, richtings veranderingen en het passeren en domineren van je tegenstander.

Visie Ball-inn:

Doormiddel van een totale Balcontrole met een perfecte techniek uit elke wedstrijdsituatie het maximale rendement kunnen halen. Waarbij de wedstrijd altijd het uitgangspunt is.

Functionele techniektraining:

Het functioneel maken van de methodische technieken en toepassen in unieke 1:1 wedstrijdvormen met toenemende weerstanden zoals je die in de wedstrijd ook tegen komt. Waarna dit beheerst wordt zullen we overgaan naar 1:2 en zelfs meerdere verdedigers leren passeren en domineren.

Wegdraaien bij een tegenstander en/of van richting veranderen d.m.v. diverse kapbewegingen waarbij de tegenstander van elke kant kan komen en je dus meerdere technieken moet kunnen beheersen. Het trainen van het duel 1 tegen 1 (1:1), om te kunnen domineren over je tegenstanders; het aanleren van veel schijn- en passeerbewegingen om meerdere tegenstanders te kunnen passeren. Enkelvoudige en meervoudige schijnbewegingen, maar ook combinatiebewegingen aanleren zodat je in elke situatie je tegenstander kunt passeren.

KINDERFEESTJe Ball-Inn

Doordat wij een groot aanbod van technieken snel en goed aanleren, worden de spelers baas over de bal. Hierdoor zorgt Ball-inn voor veel zelfvertrouwen bij de spelers. Zij weten in diverse situaties steeds makkelijker voor een juiste oplossing in verschillende situaties te kiezen doordat de spelers diverse technieken onder de knie hebben. Elke jeugdspeler of speelster die zich aanmeldt wordt daarom een betere voetballer bij voetbalschool Ball-Inn.

Leren doe je door veel te oefenen en dus veel herhalingen te maken. Tevens leren de spelers sneller als ze veel plezier en uitdaging hebben. Door de spelers in diverse oefenvormen, spel- en wedstrijdsituaties te brengen worden ze continu opnieuw geprikkeld door de vele variatie binnen onze methode. Waarin ze zonder het te merken eindeloos veel herhalingen maken en zeer snel leren.

Eens iets anders als verjaardagsfeestje? Voetbalschool Ball-Inn organiseert het!

Wat?
De Voetbalschool Ball-Inn biedt een combinatie tussen een training van de Voetbalschool en diverse partij- en spelvormen. Samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes leer je een nieuwe voetbalbeweging en speel je in teams met en tegen elkaar. Het feestje duurt minimaal 1 uur, maar kan ook zeker langer duren. De jarige krijgt een leuke verrassing cadeau!

Kosten
Per deelnemend kind € 10,00
Voor deze prijs krijgt u één uur voetballen, onder begeleiding van een professionele en gediplomeerde trainer van de Voetbalschool.

Het veld zal door De Voetbalschool worden gereserveerd (geen extra kosten).

 

Wil jij in jezelf investeren als voetballer? Meld je dan hier aan.