PRIVE – TRAINING OP MAAT

Privé training op maat

•Het trainingsprogramma wordt speciaal afgestemd op de + en – punten van de speler in overleg met de speler, ouder(s)/verzorger(s) en eventueel de trainer;

•Evaluatiegesprek met de speler en de ouder(s)/verzorger(s) en eventueel de coach van zijn of haar club;

•4 trainingen van 60 minuten.

De professionele trainers van Ball-Inn kunnen ook ingehuurd worden voor privé trainingen. Deze trainingen worden op maat gemaakt en uiteraard afgestemd op de speler en in overleg met u en eventueel de coach van zijn of haar club. Tijdens een introductiegesprek wordt afgestemd waarop getraind zal worden en aan de hand daarvan zal er een trainingsplan worden opgesteld.

Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan de tekortkomingen maar ook aan de sterke punten. Je kunt tijdens onze trainingen werken op 2 verschillende manieren:

1) Je werkt individueel zodat je de bewegingen rustiger en specifieker leert kennen. Doordat je 1 op 1 werkt krijg je meer aandacht en kan je bij elke uitvoering gecoacht worden. Wanneer je de bewegingen eigen hebt gemaakt kunnen we het tempo opschroeven, zodat het wedstrijd echt gaat worden! Uiteindelijk moet je de bewegingen uitvoeren in de wedstrijden die je voor je club speelt.

2) Je sterke punten kun je ook extra trainen en specialiseren. Nu sta je alleen op het veld met veel ballen. Je raakt dus heel veel ballen in een korte periode en in het hoogste tempo. Er zijn nu veel coach momenten en na elk contact kun je je dus verbeteren. Je komt dus meer in dezelfde situatie waardoor je het beter en sneller leert herkennen. Hierdoor kan je beter met de situatie omgaan in wedstrijden. Bovendien kan je ook snel je ‘verkeerde’ been trainen door oefeningen linksom maar ook rechtsom te trainen.

Voor elke speler maken we een training op maat. Dus ben je spits, middenvelder of verdediger er is voor een ieder een geschikte individuele training.

 

Voor meer info of aanmelden neem contact op via: info@ballin.nl of vul het inschrijfformulier in.