Trainers

logo facebook

Ball-Inn werkt met gekwalificeerde en gediplomeerde trainers en/of met trainers welke als spelers actief zijn geweest in het betaalde voetbal.

IMG_8215

Ik ben Carlos Koswal, ex top amateurvoetballer.  Ik speelde als senior amateurvoetballer bij ADO Den Haag (2 jaar), TONEGIDO (2 jaar) en Sv VOORBURG (5 jaar). Door het voetballen in diverse 1e elftallen haalde ik veel plezier en passie uit het spel. Door mijzelf verder te ontwikkelen in het jeugdvoetbal heb ik diverse cursussen: JVT (Jeugdvoetbaltrainer) en Trainer Coach III Jeugd gevolgd bij de KNVB.  Na 20 jaar als gediplomeerd jeugdtrainer/-coach bij diverse voetbalverenigingen te hebben gewerkt ben ik met mijn eigen voetbalschool ball-Inn gestart.

 

Embleem%20Voorburg%20oke[1]Ado_Den_Haag-logo-13E780207E-seeklogo.com[1]TONEG-17[1]

 

Cursusopzet

De jongens en meisjes kunnen zich inschrijven voor 12 of 4 basis techniek/coördinatie trainingen.  Hierna, volgen de cursussen gevorderden, en de Masterclass.

Locatie
De trainingen vinden plaats op de zondag aan de Jan Mulderstraat in Voorburg. Zie agenda voor meer info.

Trainingen
De oefenstof is altijd met bal en alle basisprincipes van het voetbal krijgen aandacht. De aandacht gaat met name uit naar techniektraining. De oefenvormen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers. De trainingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor jeugd die nog sneller de techniek en de coördinatie willen beheersen om fris bij hun eigen club te kunnen opvallen. Het is belangrijk om extra tijd te willen investeren. Er wordt getraind op het aanleren van een totale balcontrole met een perfecte techniek, één-tegen-één situaties, richtingveranderingen en het passeren en domineren van je tegenstander(s). Zo kun je uit elke wedstrijd het maximale rendement halen.

Functionele techniektraining
We leren aanvalstechnieken en passen dit toe in unieke 1 tegen 1 (1:1) wedstrijdvormen met toenemende weerstanden zoals je die in de wedstrijd ook tegen komt. Als deze techniek wordt beheerst zullen we overgaan naar 1:2 en zelfs meerdere verdedigers leren passeren en domineren.

We trainen duels om te kunnen domineren over je tegenstander; we leren veel schijn- en passeerbewegingen aan om meerdere tegenstanders te kunnen passeren. Enkelvoudige en meervoudige schijnbewegingen, maar ook combinatiebewegingen aanleren zodat je in elke situatie je tegenstander kunt passeren.

Doordat wij een groot aanbod van technieken snel en goed aanleren, worden de spelers baas over de bal. Hierdoor zorgt Voetbalschool ball-Inn voor veel zelfvertrouwen bij de spelers. Doordat de spelers diverse technieken onder de knie krijgen weten zij in diverse situaties steeds makkelijker voor een juiste oplossing te kiezen. Elke jeugdspeler of speelster die zich aanmeldt bij Voetbalschool ball-Inn wordt daarom een betere voetballer.

Leren doe je door veel te oefenen en dus veel te herhalen. Tevens leer je sneller als je veel plezier en uitdaging hebt. Door de spelers in diverse oefenvormen, spel- en wedstrijdsituaties te brengen worden ze door de vele variatie binnen onze methode continu opnieuw geprikkeld.

Huiswerk
De trainers geven de jongens en meisjes ook huiswerk oefeningen mee. Elke dag even 10 minuten oefenen om de geleerde oefenstof sneller eigen te maken.Wij hopen met de huiswerkopdrachten de kinderen ook te stimuleren om meer te gaan bewegen.