Voetbal Evenement

Heeft u een een evenement waarbij u veel activiteiten wilt voor jong en/of oud, dan is het wellicht een leuk idee om daarvoor Ball-inn in te zetten.

Voor de kids:

De kinderen zullen meerdere voetbal technieken geleerd worden en onze ervaring leert dat ze dit vol enthousiasme doen, oppakken en mee nemen naar hun eigen club, een ervaring om nooit te vergeten!

Ook is er de mogelijkheid dat de kinderen diverse voetbalspelletjes kunnen doen en er zijn bubbelballen* aanwezig voor jong en oud.

*Bij Ball-inn kun je een partij Bubbel voetbal spelen. Bij Bubbelvoetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen, die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal. Bij Bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de Bubbelballen kun je een partijtje Bubbel voetbal spelen, maar je kunt ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Door de grote plastic bal die je draagt tijdens Bubbelbal kun je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat Bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten, vele lachende gezichten en veel plezier. Bubbelbal is een ideale activiteit voor een verenigingsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend, evenementen of kinderfeestje. Het is de ideale activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor meer info of aanmelden neem contact op via: info@ballin.nl